No és fàcil definir-se un mateix, però diuen que tinc mà, en el món creatiu. Des que era petita les arts plàstiques ja em fascinaven, tant a l’escola, coma casa. sempre que podia agafava un llapis i un paper i em posava a dibuixar o pintar.

Al créixer, vaig optar per estudiar Disseny i Moda en una acadèmia de Girona, llavors allí mateix em van recomanar que anés a una prestigiosa escola de Barcelona on podia continuar els meus estudis de disseny amb més professionalitat. I així va ser; vaig poder entrar a l’Escola Massana a estudiar disseny Tèxtil, amb tanta il·lusió que aquells anys es van convertir en els millors. En guardo molt bons records.

En la mesura de lo possible moltes vegades la natura, és la meva font d’inspiració, ja sigui en forma de textures, colors, línies, perfils, etc…

Utilitzo les textures com a imitació o mimetisme amb el que ens envolta i el color, com a transmissor de sensacions.

En quan als motius que represento, pot ser molt divers l’origen: qualsevol objecte o silueta degudament transformat o combinat pot donar lloc a una idea que cal plasmar en una tela o disseny.

Tot el que sigui Art, m’entusiasma i treballar amb les mans em fascina, poder crear. Sóc molt perfeccionista i exigent amb mi mateixa, i en cada treball hi poso el 100%.

 

Comments closed.